Nakon mnogo premišljanja: Tevez donio veliku odluku

Saopštio odgovor

Nakon mnogo premišljanja: Tevez donio veliku odluku

Argentinski napadač Carlos Tevez dobio je nevjerovatnu ponudu iz Kine, a danas je saopštio i svoj odgovor.

Kako je već poznato, za fudbalera Boce Juniors interesovao se Shanghai Shenua, koji je Tevezu ponudio nevjerovatnih 40 miliona eura godišnje, ali Tevez je nakon mnogo premišljanja odlučio da je odbije.

"Imao sam 'zbrku' u glavi ali odlučio sam da ne odem u Kinu. Odbio sam ponudu jer svoju budućnost vidim u Boci. Možda se uskoro i penzionišem, vidjet ćemo", rekao je Tevez.

Carlos Tevez iza sebe ima blistavu karijeru, a s mnogo uspjeha je nastupao za neke od najvećih evropskih klubova kao što su Juventus i Manchester United.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi