"Nakon pobjede od 7:0 možemo govoriti o uspješnom nastupu"
Foto: Hasan Bratić

Christoph Kramer:

"Nakon pobjede od 7:0 možemo govoriti o uspješnom nastupu"

U prvom susretu Sarajeva i Borussije reprezentativac Njemačke Christoph Kramer nije nastupio, a koliko ovaj igrač znači za ekipu Luciena Favrea vidjelo se u revanš susretu ova dva tima.

Iako igrač koji je sa Njemačkom ovoga ljeta postao prvak svijeta još uvijek nema snage za svih 90 minuta, jedno poluvrijeme bilo je dovoljno da dokaže svoj neosporni kvalitet.

"Kada pobijedite sa 7:0 protivnika koji igra pravo dobar fudbal, onda se može govoriti o jednom uspješnom nastupu. Ovo je bila jedna odlična utakmica za nas i jako smo sretni zbog plasmana u grupnu fazu Europa lige. Ovakve pobjede su posebno lijepe, ali trebamo se što prije vratiti u realnost", rekao je veznjak Borussije, te dodao:

"Ne postoji razlog za euforiju. Moramo gledati da ostanemo čvrsto na zemlji. Nemam mnogo vremena sa slavlje, jer već u nedjelju nas očekuje utakmica protiv Freiburga".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.