Nakon svađe sa Neymarom: Tri kluba žele Cavanija
Foto: EPA

Pokušat će iskoristiti priliku

Nakon svađe sa Neymarom: Tri kluba žele Cavanija

Urugvajski napadač Edinson Cavani ima problema otkad je u PSG došao Neymar.

Očito da njih dvojica nisu baš u najboljim odnosima jer Cavani Brazilcu ne dozvoljava da glumi zvijezdu. 

To se najbolje vidjelo prilikom izvođenja jedanaesterca na susretu protiv Lyona prošle sedmice kada je Neymar htio preuzeti odgovornost, ali Cavani mu nije dopustio. 

Mnogo se pričalo o njihovom odnosu i nakon pomenutog susreta, a engleski mediji donose informaciju da je Neymar navodno zatražio od čelnika PSG-a da prodaju Cavanija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ukoliko se to zaista i dogodi, Cavani neće imati nikakvih problema da pronađe novi klub, jer u redu već čekaju Inter, Napoli i Juventus. Osim povratka u Seriju A opcije za Cavanija su brojne. Navodno su za njegove usluge zainteresovane i ekipe Chelseaja, Evertona, Borussije Dortmund i Real Madrida. 

Podsjetimo, Cavani početkom naredne godine puni 31 godinu, tako da bi to vjerovatno mogao da bude jedini problem za Urugvajca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi