Nakon Zabalete još jedan igrač Cityja stiže u West Ham?
Foto: EPA

Iheanacho dogovorio transfer?

Nakon Zabalete još jedan igrač Cityja stiže u West Ham?

E. Čaušević

West Ham je jučer zvanično potvrdio da je dojučerašnji igrač Manchester Cityja, Pablo Zabaleta, potpisao ugovor sa londonskim klubom.

Zabaleta je nakon osam godina napustio Manchester City nakon što mu je istekao ugovor na kraju ove sezone i svoju karijeru odlučio je nastaviti u dresu West Hama. Prema pisanju engleskih medija Zabaleta neće biti jedini igrač s Etihada koji će ovog ljeta potpisati za ovaj londonski klub.

Naime, West Ham je pokazao interes za mladog napadača Manchester Cityja, Kelechija Ihenacha.Kako navodi Telegraph, West Ham je poslao ponudu za ovog napadača u vrijednosti od 24 miliona funti i prema prvim informacijama čelnici Cityja su odlučili istu prihvatiti.

Ukoliko sve bude prema planu i programu ovaj 20-godišnji Nigerijac uskoro bi trebao doputovati u London na ljekarske preglede nakon čega će potpisati ugovor sa West Hamom. Podsjećamo, City je jučer doveo veliko pojačanje iz Monaca, Bernarda Silvu, nakon čega je postalo jasno da na Etihadu ima sve manje mjesta za Iheanacha.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi