"Nani je plakao nakon utakmice pitajući se šta je skrivio"

Portugalac bio neutješan nakon isključenja

"Nani je plakao nakon utakmice pitajući se šta je skrivio"

A. Haznadarević
Teme:

Ofanzivac Manchester Uniteda Nani, u meču osmine finala Lige prvaka u kojem je njegova momčad eliminisana od strane Real Madrida, bio je najzapaženiji igrač, ali ne po dobrom učinku već zbog isključenja, koje je kasnije pomoglo Madriđanima da prođu dalje.

Velika većina ljubitelja fudbala se slaže da je turski sudija Cuneyt Čakir dosudio prestrogo crveni karton, uništivši tako utakmicu za engleski tim.

 

Međutim, Portugalacu jednostavno nije bilo utjehe, te je bio potpuno van sebe nakon isključenja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Nani je bio neutješan. Imao je telefonsku liniju sa Portugalom i sve vrijeme je plakao, pitajući ljude šta je skrivio", otkrio je neimenovani izvor blizak poraženom Manchester Unitedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.