Napadač Zvezde poručuje: Dat ću dva gola Partizanu

Richmond Boakye samouvjeren

Napadač Zvezde poručuje: Dat ću dva gola Partizanu

Napadač Crvene zvezde Richmond Boakye je u beogradski klub stigao u januaru ove godine, a za polusezonu provedenu u Srbiji postigao je čak 16 pogodaka.

Boakye, koji je nekada bio fudbaler Juventusa i Atalante, je u utakmici posljednjeg kola Superlige protiv Radničkog postigao hat-trick, koji mu kako kaže nije prvi.

"Tri ili četiri puta prije ovoga sam uspio postići tri gola. Nismo uspjeli osvojiti ligu, ali želim da osvojimo Kup", rekao je Boakye.

Napadač iz Gane je prije utakmice sa Radničkim obećao da će doći do brojke od 15 golova u ovoj sezoni, ali sada je podigao ljestvicu i to pred finale Kupa sa Partizanom.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Pošto sam već postigao 16 golova, vjerujem da ću ovu sezonu završiti sa 18. Mogu zabiti dva gola Partizanu. Nikada nisam zadovoljan i uvijek želim više. Naravno, volio bih da osvojimo Kup i nije važno hoću li ja biti strijelac, ali ću zaista dati sve od sebe da buide tako".

Finale Kupa Srbije igra se u subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi