Napoli odbio ponudu Barcelone za Insignea

Ništa od zamjene za Neymara

Napoli odbio ponudu Barcelone za Insignea

E. Škorić

Barcelona nije uspjela da dovede Brazilca Philippea Coutinha iz Liverpoola u zamjenu za Neymara, a neuspješna je zasad i misija dovođenja Lorenza Insignea.

Napolijev krilni napadač smatrao se zamjenom za Neymara, Barcelona ga je pokušala dovesti, no ponuda od 60 miliona eura nije zadovoljila apetite čelnika sve jačeg italijanskog kluba.

Insigne je prošle sezone u svim takmičenjima zabio 20 pogodaka i jedan je od ključnih igrača Napolija, ali ima snažnu vezu sa Napolitancima i vjerovatno ni sam ne želi tek tako otići. U nekoliko je navrata izjavio da mu je cilj na duži period ostati igrač nebesko-plavih.

Nakon Coutinha i Ousmanea Dembelea (igrač Borussije Dortmund), Barca ne uspijeva dovesti ni Insignea, pa ostaje da vidimo koji je novi plan čelnih ljudi katalonskog diva, a očigledo je da im hitno treba neko ko će zaigrati uz Lea Messija i Luisa Suareza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Koliko im Neymar nedostaje, moglo se primijetiti u nedjelju kada su u prvom meču Superkupa Španije s 3:1 poraženi od Reala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi