Napoli želi angažovati Ivana Perišića

Hrvat uskoro napušta Wolfsburg?

Napoli želi angažovati Ivana Perišića

Napoli je ozbiljno zagrizao za hrvatskog reprezentativcaa Ivana Perišića. Odlične igre u dresu Wolfsburga u završnici Bundeslige, a posebno golovi i asistencije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu privukli su pažnju brojnih klubova iz evropskog vrha.

Italijanski mediji tvrde da je Napoli u ovom trenutku u prednosti a Sport Italia objavila je da su se u utorak u Milanu sastali Perišićev agent Tonči Martić i sportski direktor Napolija Riccardo Bigon.

Sastanak je navodno bio uspješan, a na Napoliju je da sada krene u ozbiljnije pregovore sa Wolfsburgom. Perišićev ugovor važi do 2017. godine, a nagađa se da će njemački klub tražiti nešto više od deset miliona eura odštete.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.