"Naporan rad i strpljivost se uvijek isplate"

Izjava Alcacera poslije meča

"Naporan rad i strpljivost se uvijek isplate"

E. Ganibegović

Barcelona je večeras u okviru 11. kola španske LaLige stigla do ne tako lake pobjede na domaćem terenu protiv Seville rezultatom 2:1.

Junak nove pobjede Katalonaca je definitivno bio Paco Alcacer koji je dva puta zatresao gostujuću mrežu, te tako obezbijedio nastavak Barceloninog niza bez poraza u novoj sezoni španskog prvenstva.

Nakon utakmice napadač ekipe sa Nou Campa je rekao da se vrijedan rad i strpljivost uvijek isplate.

"Bez obzira na moja dva pogotka, moram reći kako je cijela ekipa večeras bila sjajna", rekao je Alcacer poslije meča.

"Teške utakmice, kao ova, uvijek guraju tim naprijed. Dobro je to što smo svi bili uključeni u ovu pobjedu."

"Napadači žive za golove. Početak za mene nije bio dobar, ali stigao sam do svog cilja. Morao sam raditi naporno i čekati da dobijem pravu priliku."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Moramo iskoristiti prilike koje dobijemo od trenera. Zadovoljan sam svojim golovima ali više rezultatom koji smo postigli", izjavio je napadač Katalonaca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi