Napravio haos: Wilshere nastavio tuču i u tunelu
Foto: Screenshot

Nastavili tuču

Napravio haos: Wilshere nastavio tuču i u tunelu

E. Čaušević

Nekada velika nada Arsenala Jack Wilshere bio je u centru pažnje sinoćnje utakmice rezervne ekipe londonskog kluba protiv Manchester Cityja.

Wilshere je odlučio ovog ljeta da ostane u Arsenalu i pokuša se izboriti za svoju minutažu u ekipi Arsenea Wengera. Ipak, trener Topnika odlučio je da je za Wilsherea bolje da odigra nekoliko utakmica za rezervni tim ovog kluba kako bi se vratio u formu.

Ovaj 25-godišnji vezni igrač igrao je sinoć protiv Manchester Cityja, te je napravio pravi haos na terenu. Naime, Wilshere se potukao sa Mattom Smithom nakon što je igrač Cityja grubo startovao na njega.

Sudija je obojici pokazao direktne crvene kartone i morali su ranije pod tuš. Iako se vjerovalo da je ovaj sukob završen na terenu nije bilo tako jer se tuča Wilsherea i Smitha nastavila i u tunelu kada je igrač Arsenala ponovo krenuo u akciju.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi