Napušta Juve: Allegri dobio ponudu koju nije očekivao

Barcelona želi Allegrija?

Napušta Juve: Allegri dobio ponudu koju nije očekivao

E. Čaušević

U posljednjih nekoliko mjeseci sve više se špekuliše o tome da će Massimiliano Allegri na kraju ove sezone napustiti Juventus.

Italijanski stručnjak je dolaskom na klupi Stare dame nastavio dominaciju ovog kluba u Seriji A, a još uvijek se čeka na iskorak u Ligi prvaka. Iako bilježi jako dobre rezultate sa Juventusom sve više se govori o tome da bi Allegri na kraju ove sezone mogao napustiti klub iz Torina.

Mediji na Apeninima prenijeli su večeras da je Allegri razgovarao s čelnicima kluba o odlasku, a da iza toga stoji nevjerovatna pozadina. Navodno, ovaj italijanski stručnjak dobio je ponudu koju ne može odbiti, da na kraju sezone umjesto Luisa Enriqua dođe na klupu Barcelone.

Zbog toga javnost u Italiji nije bila iznenađena kada se pojavila informacija da su čelnici Juventusa kontaktirali Diega Simeonea, te da žele da on bude novi trener Stare dame. Ipak, na kraju sezone mnogo stvari oko ovih špekulacija bit će dosta jasnije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi