Napustio Mladost i pojavio se na pripremama Istre

Uskoro potpis ugovora

Napustio Mladost i pojavio se na pripremama Istre

Doskorašnji mladi bh. reprezentativac Dejan Maksimović karijeru će nastaviti u Hrvatskoj. 

Po odlasku iz Mladosti ovaj vezni igrač nije dugo čekao na novi angažman, a sljedeća destinacija u njegovoj karijeri će, kako stvari stoje, biti Istra 1961. 

Na zvaničnoj stranici ovog hrvatskog prvoligaša je danas objavljeno kako se Maksimović zajedno sa Ivanom Matyazhom priključio pripremama u Mariboru, a trener ovog tima će obojicu imati priliku vidjeti na djelu tokom ovih priprema. 

Maksimović je rođen u Novoj Topoli prije 21 godinu. U Istru dolazi iz Mladosti za koju je u prošloj sezoni u 19 utakmica zabio šest pogodaka. 

Osim Mladosti u svojoj dosadašnjoj karijeri je još igrao za Radnik i Kozaru iz Gradiške. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti