Narednog ljeta stiže ponuda za Kanea koja se ne odbija

Real Madrid je spremio nestvarnu sumu novca

Narednog ljeta stiže ponuda za Kanea koja se ne odbija

Napadač Tottenhama Harry Kane predvodi novu generaciju napadača u Premiershipu.

Kane se nalazi u životnoj formi jer je na posljednje tri utakmice postigao sedam pogodaka. On je trenutno drugi strijelac Premiershipa odmah iza Romelua Lukakua, a obzirom da ima samo 24 godine interes za njegove usluge pokazali su gotovo svi evropski velikani. 

Ipak, kada govorimo o evropskim velikanima i njihovim ponudama, sasvim je jasno da tu glavnu riječ godinama unazad ima Real Madrid. Oni kada 'pikiraju' nekog igrača, teško je da se na kraju njegov klub može za nešto pitati. 

Real je, prema pisanju Don Balona, spremio ponudu za naredno ljeto koju će poslati Tottenhamu. Radi se o ponudi upravo za Kanea, a ona će biti teška nevjerovatnih 200 miliona eura. Naravno, ukoliko bi došlo do realizacije ovog transfera, bio bi to drugi najskuplji transfer u historiji obzirom da je nedavno Neymar prešao iz Barce u PSG za 222 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prema pisanju istog izvora čelnici Reala navodno Kanea vide kao dugoročnu zamjenu za Cristiana Ronalda kada je u pitanju postizanje golova. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi