"Naš trening je bio teži od PSG-ove utakmice protiv Lensa"

Mourinho u svom stilu

"Naš trening je bio teži od PSG-ove utakmice protiv Lensa"

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho ni ovoga nije puta nije propustio iskoristiti priliku da isprovocira rivala.

Na meti prozivki je bio PSG, večerašnji rival londonskih Plavaca u osmini finala Lige prvaka. Mourinho je sa svojim saigračima ovog vikenda odmarao od utakmica zbog FA Cupa, dok je PSG igrao ligaški meč protiv Lensa.

"Gledao sam njihovu utakmicu protiv Lensa i mislim da je naš subotnji trening bio teži od tog njihovog okršaja. Moji igrači su se u nedjelju odmarali od napornog treninga, jer je on zaista bio zahtjevan. Igrači PSG-a nisu morali ni odmarati od utakmice protiv Lensa", rekao je Mourinho.

Chelsea će na Stamford Bridgeu braniti pozitivan rezultat iz Pariza, gdje je prva utakmica ovog dvomeča okončana rezultatom 1:1.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.