"Naša vrata nisu zatvorena za Balotellija i Pellea"

Balotelli i Pelle mogu biti zadovoljni

"Naša vrata nisu zatvorena za Balotellija i Pellea"

Italijanski napadači Mario Balotelli i Graziano Pelle nisu zaboravljeni od strane Italijanskog nogometnog saveza.

Balotelli već duže vrijeme nije u planovima italijanske nogometne repezentacije, a Pelle je navodno dobio zabranu igranja za istku nakon meča protiv Špnije jer nije htio da pruži ruku selektoru reprezentacije.

Ipak, predsjednik Nogometnog saveza Italije Carlo Tavecchio poručio je danas za tamošnje medije da su vrata reprezentacije još uvijek otvorena za njih dvojicu.

"Nema zatvorenih vrata za bilo koga. Ni za Balotellija ni za Pellea. Mi uvijek trebamo golove i zato su nam potrebni", rekao je Tavecchio.

Također, on je iskoristio priliku da pohvali i golmana Gianluigija Buffona koji je u posljednje vrijeme napravio nekoliko kikseva.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Buffon? On je ključan za naš tim sa tehničke i moralne tačke gledišta", poručio je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi