Nasri: Balotelli je najprecjenjeniji igrač

Francuz sasvim otvoreno

Nasri: Balotelli je najprecjenjeniji igrač

Francuski vezni fudbaler Samir Nasri imao je veoma turbulentnu karijeru. 

Nasri (30) je vrhunac karijere doživio kada je na ljeto 2011. godine dres Arsenala zamijenio dresom Manchester Cityja za 27,5 miliona eura. U prvim sezonama u dresu Cityja pružao je veoma dobre partije, ali je nešto kasnije izgubio mjesto u startoj postavi ponajviše zahvaljujući brojnim povredama koje je imao. Upravo zbog toga prošlu sezonu proveo je na posudbi u Sevilli, a ovog ljeta je potpuno neočekivano stigao u Tursku, odnosno ekipu Antalyjaspora. 

U intervjuu za Canal + Nasri je morao odgovoriti na veoma zanimljivo pitanje: Ko je najprecjenjeniji igrač s kojim je ikada igrao? Podsjetimo, Francuz je tokom karijere igrao sa mnogo fudbalera koji su plaćem ogroman novac, a možda ga i nisu vrijedni, a svakako je to veoma zanimljivo pitanje na koje je Nasri kasnije dao odgovor. 

"Mario je precijenjen po mom mišljenju", rekao je Nasri, a novinar je upitao: Balotelli? Uslijedio je novi odgovor: Da. 

Podsjetimo, njih dvojica su igrala skupa u Cityju u vrijeme kada se za Balotellija mislilo da će biti najbolji napadač na svijetu. Ipak, Mario nikada nije postao nešto poput toga. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti