Nasri karijeru nastavlja u Turskoj

Nasri karijeru nastavlja u Turskoj

E. Škorić

Bivši francuski reprezentativac Samir Nasri karijeru najvjerovatnije nastavlja u Turskoj.

Nasri je otputovao u Tursku, gdje će obaviti ljekarske preglede, a potom i potpisati dvogodišnji ugovor s ekipom Antalyaspor, koja ima velike ambicije u novoj sezoni.

Manchester City je kupio Nasrija od Arsenala za 25 miliona funti, osvojio je potom na Etihadu dva naslova engleskog prvaka, FA Kup i dva naslova Liga kupa, ali prošlu sezonu proveo je u Sevilli na posudbi.

Kako na njega i dalje ne računa Pep Guardiola, potražio je novi klub i čini se da je izbor pao na Antalyju, u kojoj je kapiten bivši golgeter Barcelone Samuel Eto'o. 

Tridesetogodišnji ofanzivac je u karijeri još igrao za Marseille, dok je u dresu Francuske u 41 meču postigao pet golova, no posljednji put je za Trikolore nastupao još prije četiri  godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije