Nasri na ljeto seli u Galatasaray?

Francuz odlazi u Tursku?

Nasri na ljeto seli u Galatasaray?

Francuski fudbaler Samir Nasri mogao bi na kraju ove sezone promijeniti sredinu.

Nasri se trenutno nalazi u Sevilli gdje je na posudbi iz Manchester Cityja, a za njegove usluge ozbiljno se interesuje ekipa turskog Galatasarayja, prenosi Maxifoot.

Navodno se Sevilla još uvijek dvoumi oko toga da li će otkupiti Nasrijev ugvoor na kraju sezone, a ovu situaciju bi mogao iskoristiti Galatasaray koji namjerava uskoro razgovarati sa predstavnicima Manchester Cityja.

Turski klub je navodno spreman da prvo angažuje na posudbu ovog fudbalera te da kasnije, ukoliko budu zadovoljni, otkupe njegov ugovor. Inače, Nasri je ugovorom za Manchester City vezan do ljeta 2019. godine, ali teško je vjerovati da će on ponovo zaigrati u ovom klubu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je ove sezone odigrao 19 mečeva u La Ligi za Sevillu te je postigaol dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi