Nasri: Odbio sam Milan

Nasri: Odbio sam Milan

E. Škorić

Bivši francuski reprezentativac Samir Nasri imao je priliku da zaigra u Milanu.

To što je imao priliku igrati u takvom klubu dovoljno govori o Nasriju, ali Francuz je odbio Rososnere ovog ljeta i na kraju uje otišao u tursku Antalyasporu.

"Igrao sam 13 godina na najvišoj razini, trebao sam promjenu, a Turska je zemlja u kojoj je previše strasti. Imali smo pregovore, bio je u opticaju AC Milana, pa Marseille i Lyon, a na kraju sam odlučio da idem u Tursku", kazao je Nasri.

"Izbor je bio prirodan - predsjednik kluba ima visoke ambicije, a činjenica je da tamo igra i moj sunarodnjak Jeremy Menez. On me uvjeravao da dođem, uspio je u tome", dodao je Nasri.

On je igrao za Arsenal, Manchester City i Sevillu, te je osvojio dva naslova Premier lige na Etihadu i Liga kup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije