Nasri spašava karijeru u Milanu?
Foto: EPA

Francuz na meti italijanskog kluba

Nasri spašava karijeru u Milanu?

Od kada su Milan preuzeli novi vlasnici, ovaj italijanski klub je postao veoma aktivan na tržištu igrača, pa se, uz nekoliko već realizovanih transfera, veliki broj igrača dovodi u vezu sa mogućim angažmanom na San Siru.

Još jedan od tih igrača je i Samir Nasri, fudbaler Manchester Cityja, koji je proteklu sezonu proveo na posudbi u Sevilli.

Njegova posduba u Andaluziji je došla kraju, a pošto će se Nasri teško izboriti za mjesto u ekipi Pepa Guardiole, u Milanu su odlučili pokušati dovesti ovog 29-godišnjeg veznjaka u svoje redove, prenosi L'Equipe.

Francuz je upropastio svoje šanse da sa Sevillom potpiše trajni ugovor, jer je, nakon sjajnog otvaranja sezone, došlo do drastičnog pada u njegovoj formi, a on se već neko vrijeme povezuje sa mogućim transferom u Fenerbahče, Galatasaray ili kineski Shanghai Shenhua.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, ukoliko su špekulacije o interesu Milana tačne, italijanski klub bi za fransukog fudbalera svakako predstavljao najatraktivniju opciju.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti