Nasri u Americi pravi velike probleme Manchester Cityju

Ponaša se kao da ne želi biti dio tima

Nasri u Americi pravi velike probleme Manchester Cityju

E. Čaušević

Francuski fudbaler Samir Nasri nalazi se s Manchester Cityjem na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama iako je jasno da će gotovo sigurno napustiti Etihad.

Pep Guardiola je iznenadio javnost odlukom da povede Nasrija u Ameriku na pripreme s ostatkom ekipe jer mu je jasno poručio da više ne računa na njega. Španski stručnjak se za ovaj potez odlučio iz razloga što želi da se Nasri vrati u što bolju fizičku spremu kako bi lakše pronašao novi klub.

No, čini se da francuski igrač uopšte nema želju da to uradi. Naime, engleski mediji su objavili danas da Nasri često kasni na treninge, a i kada dođe ne trudi se nikako kako bi pokazao Guardioli koliko može. Telegraph je objavio i izjavu jednog od članova Cityja čije ime nisu željeli otkriti.

"Neki od igrača uopšte ne razumiju zašto je Nasri ovdje. Tako se arogantno ponaša i pokazuje da mu nije stalo nikako. Zna da će napustiti klub i ponaša se kao neko ko nije trebao da bude na ovim pripremama. Vjerujte da klub jedva čeka da ga se riješi", navodi su u izjavi Telegraphovog izvora iz Cityja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi