Nasri: Uživam da radim sa Sampolijem
EPA

Na posudbi u Sevilli

Nasri: Uživam da radim sa Sampolijem

Francuski fudbaler Samir Nasri je ovog ljeta zamijenio Manchester City sa Sevillom.

Iako je Pep Guardiola insistirao na njegovom ostanku na Etihadu, Nasri je bio izrazio želju za novim izazovom u karijeri i potom je proslijeđen na posudbu u Sevillu koja će imati pravo na otkup njegovog ugovora. 

"Guardiola je htio da ostanem, ali uspio sam da ga ubijedim da me pusti. Uživam da radim sa Sampolijem, imamo veliko povjerenje jedan u drugog", kazao je Nasri za španske medije i potom dodao:

"On mi je udahnuo život, dao mi je mnogo samopouzdanja i kada imate takvog trenera iza sebe, mnogo je lakše igrati", ističe Nasri. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nasri je u dosad u Primeri postigao dva pogotka i upisao dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije