Nastao haos u svlačionici Napolija nakon poraza u Madridu

Ne smiju komunicirati s medijima

Nastao haos u svlačionici Napolija nakon poraza u Madridu

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Napolija u prvom meču osmine finala Lige prvaka poraženi su sa 3:1 na gostovanju protiv Real Madrida.

Napoli je odlično otvorio meč na Santiago Bernabeu jer je do prednosti stigao sjajnim golom Lorenza Insignea. Međutim, to je bilo sve što je italijanski tim napravio u ovom meču jer je kraljevski klub na kraju slavio sa 3:1, a ruku na srce ovaj rezultat mogao je biti i ubjedljiviji.

Mediji u Italiji danas su objavili da je Napoli zvanično uveo mjere unutar ekipe, te da je do daljnjeg zabranjeno komunicirati s medijima. Navodno, glavni razlog toga je sukob u svlačionici ove ekipe nakon poraza u Madridu.

Kako prenosi Football Italia nakon meča na Bernabeu u svlačionicu Napolija "upao" je predsjednik Aurelio De Laurentiis koji nije birao riječi da uvijedi igrače i trenera. De Laurentiis je treneru Sarriju i igračima poručio da je igra bila sramotna, te da jednostavno nisu ostavili srce na terenu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Navodno, jedini igrač koji je prošao bez "predavanja" bio je Insigne koji je postigao jedini gol na Napolitance. Nakon svega toga De Laurentiis je članovima kluba zabranio komunikaciju s novinarima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi