Nastasić odlazi u Zenit?

Defanzivac napušta Schalke?

Nastasić odlazi u Zenit?

Srbijanski defanzivac Matija Nastasić mogao bi do kraja prelaznog roka napustiti ekipu Schalkea. 

Nastasić ove sezhone igra standardno u prvoj postavio Schalkea, a njegove dobre partije primjetila je ekipa Zenita iz St. Petersburga koja uskoro namjerava poslati ponudu Schalkeu.

Kako prenosi ruska novinska agencija RIAFAN, Zenit je spreman da uplati oko 12 miliona eura na račun njemačke ekipe kako bi im u suprotnom pravcu poslali Nastasića.

Ipak, za sada ne postoje nikakvi nagovještaji da bi Schalke mogao pustiti Nastasića s kojim imaju ugovor do ljeta 2019. godine. Podsjetimo da je on stigao iz Cityja za oko 10 miliona eura prije godinu i pol.

Tokom karijere Nastasić je nastupao za Partizan, Fiorentinu i Manchester City prije prelaska u Schalke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi