Nastavak bitke: Guardiola kvari posao Zidanu

Mbappe u Cityju?

Nastavak bitke: Guardiola kvari posao Zidanu

E. Ganibegović

Nakon što su se pojavile informacije, koje je prenijela Marca da je Mbappe blizu potpisa za Real Madrid, te su te iste demantovane od strane Monaca, sada engleski mediji prenose da se Manchester City opet uključio u utrku za Kylian Mbappea.

Nogometaš Monaca se povezivao sa mnogim klubovima, međutim najviše sa Real Madridom, a kako mediji pišu ekipa sa Etihada je spremna platiti čak 160 miliona funti za njegove usluge, nakon što su vidjeli da je kraljevski klub blizu potpisa Mbappea.

Daily Record prenosi kako je Manchester City odlučio pokvariti zabavu kraljevskom klubu.

Nije City jedina ekipa koja želi da pokvari transfer Mbappea u Real Madrid, tu se spominjao i Paris Saint Germain, međutim Monaco ga ne želi prodati rivalu iz Francuske.

Pep Guardiola se osobno upoznao s Mbappeom prije nego što ga je htio dovesti u redove svoje ekipe.

Poznato je da se Mbappe sastao i sa šefom Reala Zinedinom Zidanom, kojeg 19-godišnjak mnogo poštuje.

Ako City potpiše Mbappea njihova ljetna potrošnja bi trebala iznositi skoro 380 miliona funti, što bi bio najveći iznos što je jedan klub potrošio u jednom prijelaznom roku. 

 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti