Nastos: Šanse su 50-50, Sarajevo ima opasan napad

Kapiten Atromitosa

Nastos: Šanse su 50-50, Sarajevo ima opasan napad

Vangelis Nastos, kapiten i najiskusniji igrač Atromitosa koji je u prošloj sezoni zauzeo treće mjesto u grčkom fudbalskom šampionatu, baš kao i njegov trener smatra da je iskustvo na strani grčkog tima.

"Atromitos još mnoge utakmice mora igrati na visokom nivou ove sezone. Ovo je za nas historijska šansa da se prvi put plasiramo u play-off fazu Europa lige", rekao je Vangelis Nastos.

Defanzivac Atromitosa smatra da i njihovi domaćini, fudbaleri Sarajeva, imaju kvalitet koji nije za odbaciti ili podcijeniti.

"Sarajevo ima kvalitetan tim, pogotovo u ofanzivnom smislu. Mislim da su šanse za prolaz dalje 50-50. Trebamo biti oprezni, Sarajevo je itekako napadački potentna ekipa", rekao je kapiten gostiju. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, Atromitos se neće braniti u sutrašnjem susretu.

"Mi uvijek igramo ofanzivno. Nećemo se povući i čekati da Sarajevo napadne, već ćemo od početka krenuti ofanzivno", istakao je Vangelis Nastos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.