Nastup Suareza u finalu Kupa kralja pod znakom pitanja

Nastup Suareza u finalu Kupa kralja pod znakom pitanja

A. Beganović

Sjajni napadač Bracelone, Luis Suarez, oporavio se od povrede Ahilove tetive, no još uvijek se ne zna da li će biti spreman za finalni susret Kupa kralja.

U finalu Kupa kralja snage će odmjeriti Barcelona i Athletic Bilbao, no još uvijek se ne zna da li će napad novog španskog prvaka predvoditi Luis Suarez.

Naime, Suarez je povrijedio tetivu u revanš susretu polufinala Lige prvaka, a danas je trenirao sa ekipom, što je i potvrđeno iz Barcelone.

"Svi igrači su odradili trening. Luis je radio sa ostalim igračima, no još uvijek se ne zna da li će igrati u finalu Kupa kralja", naveli su iz Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.