Navas se vraća u Sevillu?

Navas vjeruje da je vrijeme za povratak

Navas se vraća u Sevillu?

D. Rakanović

Krilo Manchester Cityja Jesus Navas mogao bi se vratiti u Sevillu besplatno ovog ljeta, jer je njegovo dijete upisano u školu u španskom gradu Los Palacios gdje je i rođen. 

Navas ima ugovor sa Građanima do kraja ove sezone, a kako navodi madridski list AS on nema namjeru da produži ugovor. Pep Guardiola od kako je preuzeo City nije previše koristio Navasa, koji je ove sezone nastupio u 26 utakmica u svim takmičenjima.  

Ovaj fudbaler vjeruje da je došlo vrijeme da se vrati u Sevillu, a čelnici španskog kluba ga čekaju otvorenih ruku. Madridski list navodi da su razgovori između dvije strane u toku. 

Navas je imao 391 nastup u dresu Andalužana između 2003. i 2013. Osvojio je dva Kupa UEFA 2005. i 2006. godine, prije nego što je prešao u City za 20 miliona eura.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi