Navijač kupio dres Ibrahimovića zbog kojeg mu se svi smiju

Na dresu je napravljena velika greška

Navijač kupio dres Ibrahimovića zbog kojeg mu se svi smiju

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović pojačao je ovog ljeta Manchester United.

Centralna priča njegovog boravka na Old Traffordu do sada je bila broj na dresu, a očito da je ova priča zbunila i neke navijače Manchester Uniteda.

Naime, prvobitno je otkriveno da će Ibrahimović u novom klubu nositi dres sa brojem 8, ali kasnije se ispostavilo da to nije istina, pa je Ibrahimović dobio 'devetku'.

Jedan navijač Uniteda očito nije imao vremena čitati novosti, pa je odmah ugrabio priliku da kupi dres sa brojem 8, zbog čega mu se danas svi smiju.

Najzanimljivije od svega je da ovaj navijač vjerovatno još uvijek nije svjestan da ima dres sa greškom, pa u njemu šeta ulicom...

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti