Navijač na zanimljiv način pokazao ljubav Vardyju

Kćerka će se zvati Vardy

Navijač na zanimljiv način pokazao ljubav Vardyju

Navijač Leicestera po imenu Ashley Mariott odlučio je na zanimljiv način pokazati ljubav prema Jamieju Vardyju. 

Iskusni napadač se svojim ovosezonskim nastupima pobrinuo da navijač Ashley Mariott živi jednu od najboljih godina u životu, a nakon 5000 potpisa na internetu uspio je svoju izabranicu nagovoriti da kćer nazovu po Jamieju Vardyju. 

"Svi iz njene porodice navijaju za Tottenham i normalno je da sam zadovoljan ovakvim raspletom situacije. Htio sam da je nazove Jamie jer je uniseks ime, ali mislim da je ni milion potpisa ne bi natjerale na takvo nešto", izjavio je vatreni navijač tima sa King Powera.

Mariottova kćer će tako nositi ime Vardy po glavnoj ovosezonskoj zvijezdi Leicester Cityja. Ovaj tim je trenutno vodeći na tabeli u Premiershipu i na pragu je osvajanja titule. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti