Navijač Rome doživio nevjerovatan šok na meču Lige prvaka

Ovo je san svakog navijača

Navijač Rome doživio nevjerovatan šok na meču Lige prvaka

E. Čaušević
Teme:

Svakom navijaču je san da svoj voljeni klub prati sa tribine, a jedan od navijača Rome ispunio je svoj san, bar na nekoliko minuta.

Naime, Heineken je jučer objavio zanimljiv video koji je zapalio društvene mreže. Navijač Rome Mauro Simeone dobio je VIP ulaznice za utakmicu Roma - Real Madrid, te je odlučio utakmicu gledati na Olimpicu iako je imao veliku tradiciju sa svojim prijateljima.

Simeone je sve utakmice Rome gledao u kući sa svojim prijateljima, a ovaj put je odlučio iznevjeriti povjerenje svojih drugara. Mislio je da će to proći bez problema, ali se dobro prevario...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:


Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi