Navijači Arsenala poludili zbog najavljenog pojačanja

Stiže im Chicharito?

Navijači Arsenala poludili zbog najavljenog pojačanja

M. Šljivak

Jamie Vardy neće pojačati Arsenal u ljetnom prelaznom roku.

Ovu vijest je nadavno saopćio menadžer Topnika Arsene Wenger, a čini se kako je londonski tim našao zamjenu za Vardyja. 

Radi se o nekadašnjem napadaču Manchester Uniteda i Real Madrida, Javieru Hernandezu, koji iza sebe ima fantastičnu sezonu u dresu Bayera iz Leverkusena.

Da bi Chicharito mogao doći u Arsenal otkrio je menadžer veznjaka Topnika Mohameda Elnenyja, Alan Nazmy, koji je na Twitteru napisao njegov nadimak.

Navijači Arsenala su poludili nakon ove informacije. Smatraju da je Nazmy otkrio novo pojačanje engleskog velikana i većinom su svi izuzetno zadovoljni ako bi se to desilo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Hernandez je blistao prošle sezone u dresu Bayera, a postigao je 26 pogodaka u 37 utakmica za Apotekare.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije