Navijači Atletica žele samo jedno

"Rafa ostani trener Reala"

Navijači Atletica žele samo jedno

E. Škorić

Navijači Atletico Madrida žele da Rafael Benitez ostane trener Reala.

I dok je Atletico vodio 2:0 protiv Galate, u Donjecku je Šahtar stizao Realovu prednost od 4:0. Ukrajinci su došli na samo gol zaostatka, što su s oduševljenjem prihvatile pristalice njihovog ljutog rivala.

Atleticovi navijači skandirali su "Rafa ostani", te su na taj način jednostavno slavili loše rezultate Kraljeva u posljednje vrijeme.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Benitezov Real je ipak slavio s 4:3 protiv Šahtara, ali je nekoliko dana ranije u Madridu pretučen rezultatski od Barcelone (4:0) i upravo je Atletico na taj način došao na drugo mjesto. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.