Navijači Barce na najgori način dočekali Paulinha

Samo turista iz Kine kupio dres Brazilca

Navijači Barce na najgori način dočekali Paulinha

E. Čaušević

Barcelona ovog ljeta još uvijek nije uspjela dovesti pojačanje koje će biti zamjena za Neymara, a posljednji koji je stigao na Nou Camp je Paulinho.

Brazilski fudbaler je nakon epizode u Tottenhamu odlučio da svoju karijeru nastavi u dalekoj Kini gdje je igrao prethodne dvije sezone. Međutim, očito da je to bilo dovoljno čelnicima Barcelone koji su odlučili da ga dovedu, a ovim potezom nisu oduševili navijače katalonskog kluba.

Barca je odlučila potrošiti čak 40 miliona eura na reprezentativca Brazila, a na njegovom predstavljanju bilo je samo 2.000 pristalica katalonskog kluba, mahom turista. Koliko su navijači nezadovoljni ovim potezom najbolje su dokazali podaci iz zvaničnog fan shopa ovog kluba.

Naime, od zvaničnom predstavljanja Paulinha na Nou Campu, pa do danas Barcelona nije uspjela prodati nijedan dres ovog igrača za domaće navijače. Doduše, u zvaničnim informacijama stoji da su prodali samo jedan dres Paulinha, ali da je njega kupio turista iz Kine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi