Navijači Barce se u stilu oprostili od Lige prvaka

Pjesma se orila Nou Campom

Navijači Barce se u stilu oprostili od Lige prvaka

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras su se oprostili od Lige prvaka nakon meča bez golova protiv Juventusa u revanšu četvrtfinala.

Juve je u prvoj utakmici u Torinu s visokih 3:0 savladao Barcelonu što se ispostavilo da je dovoljno ovoj ekipi da se plasira u polufinale. Navijači Barcelone nadali su se da će se na Nou Campu ponoviti čudo kao protiv PSG-a, ali se na kraju to nije desilo.

Međutim, navijači katalonske ekipe su na kraju utakmice pokazali koliko cijene to čudo protiv Parižana, te su se s pjesmom i podrškom za svoje igrače oprostili od Lige prvaka za ovu sezonu. Ipak, podrška Barcinim igračima trebat će već narednog vikenda kada se u Madridu igra El Clasico.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi