Navijači Galate do kraja ljeta očekuju dva velika imena

Turski klub će se pojačati?

Navijači Galate do kraja ljeta očekuju dva velika imena

Turski velikan Galatasaray mogao bi do kraja ovog prelaznog roka u svoje redove dovesti dvije velike zvijezde evropskog fudbala.

Od ove ekipe smo navikli u proteklim godinama da prave veoma dobre transfere, a sa tom politikom mogli bi nastaviti i ovog ljeta. 

Naime, kako prenose turski mediji uprava ovog kluba u pregovorima je sa fudbalerima Manchester Uniteda i Chelseaja, Fellainijem i Obi Mikelom i mogli bi ih obojicu angažovati do kraja augusta.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Oba fudbalera nemaju svijetlu budućnost u svojim timovima i sve je izvjesnije da će promijeniti sredinu, ali da li će im upravo Galata biti naredno odredište, ostaje nam da vidimo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi