Navijači iznenađeni: Čudna odluka čelnika Uniteda
Foto: EPA

Ništa od proslave ako United osvoji EL

Navijači iznenađeni: Čudna odluka čelnika Uniteda

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda u srijedu navečer igraju u Štokholmu finale Evropske lige protiv Ajaxa.

Crveni đavoli se nadaju da će osvojiti titulu u ovom takmičenju jer im ona donosi diraktan plasman u Ligu prvaka. Navijači Uniteda već nekoliko godina čekaju da proslave neku titulu, ali čini se da će biti uskraćeni za slavlje i ako budu osvojili Evropsku ligu, jer im se isto desilo kod osvajanje Community Shielda.

Naime, čelnici Manchester Uniteda nisu organizovali slavlje u blizini Old Trafforda što je tradicija ovog kluba. To su potvrdili i iz policije, ali su poručili da su spremni ukoliko se predomisle na Old Traffordu.

"Nismo imali nikakav zahtjev od Manchester Uniteda za eventualnu proslavu titule. Mi smo spremni na to i to se još uvijek može promijeniti. Ali, vjerujemo da bi to sve već bilo isplanirano", poručili su iz policije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi