Navijači Milana se okomili na Bonuccija

Smatraju ga krivcem za debakl

Navijači Milana se okomili na Bonuccija

Milan je u nedjelju u 3. kolu Serije A doživio pravi debakl na gostovanju kod Lazija, koji je slavio sa visokih 4:1 i tako nanio Rossonerrima prvi poraz u ovoj sezoni.

Navijači Milana su nakon utakmice bili i više nego razočarani blijedim izdanjem svog tima, a zanimljivo je da su glavnim krivcem proglasili Leonarda Bonuccija.

Novi stoper Milana, koji je ovog ljeta stigao iz Juventusa za 42 miliona eura i odmah dobio kapitensku traku, našao se na meti kritika nezadovoljnih navijača koje je Bonucci posebno iznenadio svojom lošom partijom na utakmici protiv Lazija, iako je podbacija cijela ekipa.

Nakon negodovanja navijača, Bonuccija je odlučio utješiti trener Milana Vincenzo Montella, koji je uvjerio italijanskog reprezentativca da zbog jedne loše utakmice nije izgubio povjerenje stručnog štaba, te mu poručio da nema razloga za brigu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan će u narednom kolu na svom San Siru dočekati Udinese, ali će prije toga u okviru Evropske lige gostovati Austriji u Beču.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi