Navijači Napolija spremili veliko iznenađenje za Milika

U planu je koreografija

Navijači Napolija spremili veliko iznenađenje za Milika

Napoli danas igra veliki derbi 8. kola Serije A protiv Rome.

Kao što je već poznato, Napolitanci će biti oslabljeni neigranjem Arkadiusza Milika, poljskog napadača koji je nedavno doživio tešku povredu koljena zbog koje ga čeka višemjesečna pauza.

U teškim danima za Poljaka, navijači Napolija su spremni pružiti mu najbolju moguću podršku, a to planiraju učiniti specijalnom koreografijom u njegovu čast.

Napolitanci će na današnjoj utakmici protiv Rome pokazati koliko im je Milik za kratko vrijeme prirastao srcu, a nema sumnje da će slika sa San Paola razveseliti utučenog Poljaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi