"Navijači Partizana nisu džabe dolazili u Bern"

Vladimir Stojković nakon remija

"Navijači Partizana nisu džabe dolazili u Bern"

Partizan je sinoć u Bernu remizirao sa Young Boysom (1:1) u prvom kolu grupe B Evropske lige, što se može smatrati dobrim rezultatom za predstavnika Srbije.

Jedan od junaka crno-bijelih bio je golman Vladimir Stojković. Reprezentativni čuvar mreže Srbije u posljednje vrijeme brani u fantastičnoj formi, a protiv Young Boysa je u nekoliko navrata spašavao sigurne pogotke.

"Igrali smo protiv napadačke ekipe i očekivali smo ovakvu igru. Imali smo i mi svoje šanse, utakmica je bila lijepa i čestitam svojim saigračima na veoma bitnom bodu na strani u ovakvom takmičenju".

Partizan je u Švicarskoj bodrio veliki broj navijača.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Drago mi je što smo imali ovakvu podršku. Naši navijači nisu džabe dolazili, imali su šta vidjeti", zaključio je Stojković.

Partizan će u sljedećem kolu na svom stadionu ugostiti ekipu Dynamo Kijeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi