Navijači Partizana od Mažića tražili "Penal za Zvezdu"!?

Ironiji nema kraja

Navijači Partizana od Mažića tražili "Penal za Zvezdu"!?

Najbolji srbijanski fudbalski arbitar bio je jučer glavni sudija na 147. gradskom derbiju između Partizana i Crvene zvezde.

Sudija sa FIFA-inog značkom tokom zagrijavanja pred početak utakmice našao se na "nišanu" navijača Partizana sa istočne tribine. Naime, domaći fanovi nisu zaboravili da je Mažić u prethodnom derbiju dosudio dva penala za ljute rivale.

Krenula je ironična pjesmica "Hoćemo penal za Zvezdu", a najbolji srbijanski sudija ovu provokaciju propratio je sa osmjehom na licu. Bilo bi zanimljivo vidjeti izgled lica ovih navijača kada je Mažić zaprijetio prekidom meča ukoliko navijači oba tima nastave paliti pirotehniku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.