Navijači poručili Ronaldu: Pokaži više mu*a!
Foto: EPA

Ljuti na Portugalca

Navijači poručili Ronaldu: Pokaži više mu*a!

Cristiano Ronaldo našao se na udaru navijača Real Madrida, nakon što je burno proslavio rođendan na isti dan kad su poraženi od gradskog rivala sa visokih 4:0. 

Tulumu su od igrača prisustvovali i James Rodrigues i Sami Khedira koji su od strane uprave kluba kažnjeni, jer su bili povrijeđeni i trebali su mirovati, dok je Luka Modrić izvinjenjem izbjegao kaznu.

Ogorčenost navijača i dalje traje, što govori i to da su danas Ronalda u trening kampu dočekali sa riječima: "Pokaži više mu*a, a manje tulumari".

Ukoliko Ronaldo nastavi sa igrom poput one protiv Atletica zvižduci na njegov račun postat će sve glasniji, a samim time i špekulacije oko povratka u Manchester United. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.