Navijači QPR-a poručili Kranjčaru: Ostavi se fudbala!

Krivac za poraz od Arsenala

Navijači QPR-a poručili Kranjčaru: Ostavi se fudbala!

Queens Park Rangers jučer je poražen od Arsenala rezultatom 2:1, a glavni krivac kod oba pogotka bio je hrvatski fudbaler Niko Kranjčar.  

Arsenal je dvije izgubljene lopte Kranjčara uspio krunisati golovima, što je rezultiralo time da su navijači Queens Park Rangersa nakon susreta Kranjčara označili najgorim pojedincem susreta, te ga na ružan način izvrijeđali putem društvenih mreža. 

"Kranjčar se treba ostaviti fudbala. Imao je dobrih dana, ali ovo kako igra nije prihvatljivo", napisao je ogorčeni navijač.

"Kako Kranjčar može uopšte biti profesionalni fudbaler? Izgleda kao neko ko u parku napucava loptu", napisao je drugi.

Priča se da Kranjčar još stoji na Loftus Roadu i pokušava shvatiti na koju je stranu otišao Özil", komentirao je treći, a odnosi se na dribling kojim je veznjak Arsenala izbacio Niku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.