Navijači razočarani novim izgledom Barceloninih dresova

Horizontalne pruge naišle na neodobravanje

Navijači razočarani novim izgledom Barceloninih dresova

U javnost su procurile fotografije Barceloninog dresa za iduću sezonu kojim su navijači, sudeći na prvu, i više nego nezadovoljni.

U katalonskom klubu su odlučili napraviti promjenu i odustati od svojih tradicionalnih vertikalnih pruga i u sezoni 2015/16 nastupati u dresovima sa 'inovativnim' dizajnom.

Igrači Barcelone već 115 godina nastupaju u dresovima kakvi će, sudeći prema ovoj fotografiji, od sljedeće sezone otići u historiju. Osim ako se neko ko je zadužen za novi dizajn predomisli i podlegne pritisku koji stiže od strane navijača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.