Navijači Real Madrida traže ostavku predsjednika Pereza

Nakon poraza u gradskom derbiju

Navijači Real Madrida traže ostavku predsjednika Pereza

Nezadovoljni nakon poraza u gradskom derbiju od Atletica rezultatom 2:1 navijači Reala tražili su ostavku predsjednika Florentina Pereza. 

Španski list Mundo Deportivo prenosi da su navijači počeli sa skandiranjem kada je u 77. minutu meča na stadionu Santiago Bernabeu Arda Turan svojim golom donio pobjedu aktuelnom šampionu Španije. 

Jorgandžije su rano povele golom Thiaga, da bi Cristiano Ronaldo ubrzo izjednačio iz penala.

Turan je svojim golom Atleticu donio drugu pobjedu na gostovanju gradskom rivalu, a relevantni španski mediji prenose da se dio navijača okrenuo protiv predsjednika "kraljevskog kluba". 

Prema tim izvorima, do kraja utakmice otprilike pet-šest puta su se čuli povici protiv Pereza, ali nema pomena koliko su široki bili ti protesti. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real nakon tri odigrana kola španske Primere ima samo tri boda u Primeri i ukoliko ne dođe do uspona forme u skorije vrijeme moglo bi da dođe do promjena. 

Mundo Deportivo prenosi da je sastanak čelnika Kraljeva zakazan za 21. septembar i tada bi trebalo da bude poznato da li će biti koraka po tom pitanju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.