Navijači Rome nagradili Edina Džeku

Izabrali ga za igrača utakmice protiv VIllarreala

Navijači Rome nagradili Edina Džeku

E. Čaušević

Fudbaleri Rome u četvrtak su ubjedljivo slavili protiv Villarreala u prvom meču šesneastine finala Evropske lige sa 4:0.

Sjajan meč u Villarrealu odigrao je bh. napadač Edin Džeko koji je postigao hat-trick. UEFA je nakon sjajne igre Džeku uvrstila u tim kola, a bh. reprezentativac izabran je i za najboljeg igrača ovog susreta.

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine ove sezone pruža sjajne rezultate, te je postao jedan od ljubimaca navijača Vučice. Upravo su navijači nakon susreta Villarreal-Roma birali najboljeg igrača, a nagrada je otišla upravo u ruke Edina Džeke.

Džeko je trenutno prvi strijelac Evropske lige sa osam postignutih golova, dok je u Seriji A na drugom mjestu sa 18 golova. Ispred njega je Higuain koji je postigao jedan gol više, ali će Džeko već sutra protiv Torina imati priliku da preuzme lidersko mjesto na listi strijelaca Serije A.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi