Navijači Rome nisu mogli saznati bolje vijesti

Uklanjaju se barijere na tribinama iza golova

Navijači Rome nisu mogli saznati bolje vijesti

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Rome će nakon skoro dvije godine konačno imati pravu podršku na domaćim utakmicama.

Direktor Rome, Mauro Baldissoni, danas je izjavio da će se vatreni navijači konačno moći vratiti na svoju tribinu jer je dogovoreno da se uklone barijere. Osigranje stadiona je skoro prije dvije godine postavilo sigurnosne barijere na tribinama iza golova zbog čega su navijači Rome i Lazija bojkotovali domaće utakmice.

Iako su mnogi smatrali da će navijači na kraju popustiti i vratiti se na stadion, to se nije desilo. Roma i Lazio su u proteklim mjesecima vodili kampanju da se barijere uklone i na kraju su na radost navijača to i uspjeli.

"Dugo smo razgovarali sa osiguranjem stadiona. Od prvog dana kada je bojkot navijača počeo trudili smo se da to riješimo. Potrajalo je duže od očekivanog, ali tome je došao kraj. Ne mogu potvrditi tačan datum, ali će barijere biti uklonjene u narednih nekoliko dana", rekao ja Baldissoni.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi