Navijači Rome priredili iznenađenje Edinu Džeki

Za naježiti se...

Navijači Rome priredili iznenađenje Edinu Džeki

Roma je sinoć na Olimpicu savladala Sampdoriju rezultatom 2:1, a naš kapiten Edin Džeko ni u ovom susretu nije se uspio upisati u strijelce. 

Trener Luciano Spalleti odlučio je u 66. minuti ubaciti Edinu Džeku umjesto Douglasa Maicona kako bi riješio utakmicu, a posebno je interesantno bilo vidjeti reakciju sa tribina kada je oficijalni spiker najavio ko će ući u igru.

Navijači Rome su skandirali ime kapitena naše reprezentacije i na taj način mu dali znanja kako su uz njega i u golgeterskoj krizi koju prolazi. 

Novinari su pitali Spallettija za komentar Džekinog učinka na terenu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Dok god me pitate o Džeki, on će uvijek biti pod pritiskom. Navikao je da prima lopte u šesnaestercu. U nekoliko navrata moji igrači su mu uputili dobre lopte, dok su mu u drugim trenucima loše dodavali. Nije imao sreće. Nedostaje mu opuštenosti, ali on ima svoje prednosti kao igrač i mi ih moramo nekako iskoristiti", rekao je Spalletti.


Roma fans welcome Edin Dzeko by MrBlackHoleMoon
Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi