"Navijači su ušli u svlačionicu, dobio sam udarac pesnicom"
FOTO: Tanjug

Nogometaš Vojvodine razočaran

"Navijači su ušli u svlačionicu, dobio sam udarac pesnicom"

S. Mlaćo

Nogometaši srbijanske Vojvodine poraženi su sinoć od slovačkog Ružomberoka, te su tako završili svoj nastup u Evropi.

Nakon utakmice navijači Vojvodine odlučili su ući u svlačionicu svog tima, a najteže je prošao Nikola Trujić koji je i fizički napadnut.

Novosadski "Dnevnik" piše da je su navijači Vojvodine, tačnije njih desetak, napali Trujića, koji se navodno raspravljao sa istima poslije utakmice, te je zbog toga i postao njihove meta.

"Sjedio sam u svlačionici nakon susreta, kada je, ni sam ne znam kako, grupa od desetak navijača Vojvodine tamo ušla. Kako im je to pošlo za rukom – ne znam jer riječ je o prostoru u koji niko, osim samih igrača i funkcionera kluba, ne može da uđe. Predvođena Slobodanom Milutinovićem, međutim, ova grupa je, dakle, ušla u našu svlačionicu, a Slobodan me je uhvatio za vrat i počeo da me gura. Optužio me je da sam se raspravljao sa navijačima iako nikom ni reč na terenu nisam rekao. Potom me je drugi od njih, mislim da je reč o Milutinovićevom bratu, udario pesnicom u glavu. Tom prilikom mi je rečeno da navijači više neće da me trpe u timu, da više neću igrati, da se na tome neće završiti i da ću ‘vidjeti po povratku u Novi Sad”, kazao je Trujić, prenosi "Dnevnik".

Jasno je istakao u razgovoru za "Dnevnik" da ne razmišlja o ostanku u Vojvodini, ali i da će prema svemu sudeći tužiti Vojvodinu, ali i Ružomberok.

"To što se dogodilo je prava katastrofa. U šoku sam i dalje. Sigurno je to da više nisam fudbaler Vojvodine, pokupio sam stvari i vraćam se u Beograd. Ujedno, podnijeću tužbu i protiv FK Vojvodina, kao i protiv onih koji su me napali, a razmišljam da preko UEFA tužim i FK Ružomberok zbog ulaska u svlačionicu lica kojima tamo nikako nije bilo mjesto. Uglavnom, ne namjeravam više da nosim dres novosadskog kluba, nema nikakvih prepreka da dobijem čiste papire i potražim novu sredinu, a i to ću, bude li zatrebalo, tražiti uz posredovanje UEFA”, jasan je bio nekadašnji mladi reprezentativac Srbije.

Trujić (25) u redove Vojvodine stigao je iz Partizana.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi