Navijači traže od Zidanea da kazni Garetha Balea

Popravljao frizuru, pa Real primio gol

Navijači traže od Zidanea da kazni Garetha Balea

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida proteklog vikenda savladali su na gostovanju Las Palmas (2:1) u okviru 29. kola Primere.

Kraljevski klub je uz dosta muke stigao do tri boda protiv Las Palmasa jer su drugi gol postigli u posljednim minutama utakmice. Navijači Reala nakon utakmice bili su bijesni na Garetha Balea jer mu je frizura bila važnija od utakmice.

Naime, Bale je proveo čak 30 sekundi da namjesti svoju frizuru u napadu u kojem je domaća ekipa izjednačila na 1:1. Madridski AS objavio je danas da su navijači Reala ljuti na Balea, te da traže od Zidanea da ga kazni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bale je zbog ovog postupka proglašen za glavnog krivca izjednačujućeg pogotka Las Palmasa, a njegova sreća je što su Kraljevi na kraju došli do pobjede i nova tri boda.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi